Kasar menu

MENU 1

Riblji

· aperitiv
· degustacija ulja sa pogaèom Kasar
· miješana hladna plata: Kamenice, Carpaccio, Inèuni
· bijeli rizot, crni rizot
· feta orhana peèena na otvorenoj vatri
· izbor kuhanog sezonskog povræa
· rikula na salatu
· sezonsko voæe
· kava

MENU 2

Riblji

· aperitiv
· degustacija ulja sa pogaèom Kasar
· salata od hobotnice
· riblja juha sa rižom (na bijelo)
· brancin peèen na otvorenoj vatri
· izbor kuhanog sezonskog povræa
· zelena salata
· sladoled
· kava

MENU 3

Riblji

· aperitiv
· degustacija ulja sa pogaèom Kasar
· domaæa mozzarella sa pomadorama i bosiokom
· pasta sa rakovima na bijelo
· feta zubaca peèena na otvorenoj vatri
· izbor kuhanog sezonskog povræa
· rikula na salatu
· dubrovaèka rozata, prošek
· kava

MENU 4

Riblji

· aperitiv
· degustacija ulja sa pogaèom Kasar
· miješana buzara od rakova i školjki (na bijelo)
· tuna marinirana u mediteranskim travama, peèena na
otvorenoj vatri
· umak od limuna i maslinovog ulja sa èešnjakom
· izbor kuhanog sezonskog povræa
· pomadore na salatu
· dubrovaèka rozata, prošek
· kava

MENU 5

Vegetarijanski

· aperitiv
· degustacija ulja sa pogacom Kasar
· proljetna juha od povrca
· rizot sa miješanim šumskim gljivama ili rizot sa povrcem i
šafranom ili pasta sa crnim maslinama
· pomadore na salatu
· voce
· kava

MENU 6

Mesni

· aperitiv
· degustacija ulja sa pogacom Kasar
· tri vrste domaceg sira sa motarom i rikulom
· proljetna juha od piletine sa povrcem
· janjeci odrezak mariniran u mediteranskim travama
(but), pecen na otvorenoj vatri
· umak od crnih maslina i pomadora
· pekarski krumpir
· zelena salata
· savijaca od jabuka, prošek
· kava

MENU 7

Vegetarijanski

· aperitiv
· degustacija ulja sa pogacom Kasar
· goveda juha sa domacim rezancima
· teleci rizot sa ovcijim sirom
· odkošcena janjetina i teletina ispod peke sa
krumpirom
· zelena salata
· dubrovacka rozata, prošek
· kava